Der er attraktive rabatter til alle forhandlere

Kontakt os i dag og installer nye kunder i morgen

Send e-mail

Hvad er Odoo Hosting? 

Odoo hosting er den lette og billige måde at få dine kunders virksomhed i gang med Odoo. Så snart kundens database er oprettet, skal du og din kunde kun koncentrere jer om kundens virksomhed. I skal ikke tænke på backup og servere, der bryder ned eller bliver forældet. Alt teknik tager vi os af.

Vælger du at hoste hos Odoo Hosting, får du en række fordele: F.eks. har Odoo Hosting udviklet en oversætter-robot, som sikrer, at oversættelsen er en af de mest komplette i Norden. 

Som forhandler kan du have en oprettelsesformular på din hjemmeside. Når dine kunderne opretter en database, modtager de en bekræftelsesmail. Når denne er bekræftet, vil du, som forhandler, og din kunde modtage en mail med oplysninger om selve oprettelsen. Dette sker inden for 5 minutter. Når DNS er opdateret, kan kunden bruge sin nye database.


Din kunde forbliver din kunde
Når du sætter en kunde på Odoo Hosting forbliver kunden din, du fakturerer kunden. Det er dit brand kunden kender, og nye kunder kan oprette sig fra din hjemmeside.Odoo text and image block

Egne moduler

Hos Odoo hosting kan du, som forhandler, uploade egne moduler uden det koster mere at drifte Odoo.

Sikker backup

Vi foretager daglig backup kl. 12 og kl. 24 samt total backup efter kl. 2 om natten. Derfor skal du ikke spekulere mere på backup.

Enkel prisstruktur

Ingen skjulte priser. Prisen er altid den samme uanset, hvor mange posteringer din kunde har.