Oprettelsesbetingelser

Ved oprettelse 

Odoo Houses behandling af personoplysninger er omfattet af reglerne i persondataforordningen. Denne persondatapolitik kan blive ændret. Besøg vores hjemmeside regelmæssigt for at holde dig opdateret. 

Personoplysninger
Når du opretter dig som kunde i vores hosting på vores hjemmeside, så registrerer vi kun de oplysninger, du indtaster med henblik på at fremsende bekræftelse på oprettelsen, registrering til opsætning af løsningen, og for at vi kan advisere dig om betaling for oprettelsen. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger automatisk placeres i Odoo Houses systemer. 
Når du opretter dig på vores kontaktsider, så registrerer vi kun de oplysninger, du indtaster med henblik på at kunne sende svar på de spørgsmål m.m. du ønsker. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger automatisk placeres i Odoo Houses systemer. 
Person oplysningerne lagres i en kundedatabase. Disse personoplysninger er beskyttet med login. Når du kontakter os via hjemmesiden, bekræfter du samtidigt at dine data indsamles til overstående. 

Odoo House ApS indsamler og behandler oplysninger om dig, når du: 
- Giver oplysninger i forbindelse med, at du oprettelse en brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser
- Downloader programmer eller anden software
- Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
- I øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden
 
Videregivelse af personoplysninger
Personoplysninger afgivet på Odoo House ApS hjemmeside videregives kun til: 

- Virksomhedens interne afdelinger

Hvor lagres dine personoplysninger?
Personoplysningerne lagres på servere i Frankfurt. 
Vi opbevarer kun oplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor. 

Indsigelser
Som kunde hos Odoo House har du altid ret til at gøre indsigelse mos registreringen, og du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelser i forbindelse med persondatapolitik skal du rette til Odoo House gennem gdpr@odoohouse.dk.

Bemærk at der er data, som vi på grund af bogføringsloven er forpligtet til at beholde i en vis periode. Dette vil blive oplyst ved eventuel sletning.